onsdag, mai 26, 2010

Jeg forstår ikke lenger denne saka

I grønlandsk media fortsetter debatten i forkant av skjønnhetskonkurransen "Miss Civilization", selv om mye tyder på at konkurransen ble holdt allerede i januar.

Den nasjonale grønlandske kringkastingen KNR har i dagens nettutgave et oppslag i føljetongen om "Miss Civilization of the World". Overskriften er "Ingen grønlandsk model fundet". Grunnlaget for oppslaget er at skjønnhetskonkurransen skal holdes i Tyrkia i juni og at den danske blondinen Lisa skal representere Grønland. Det skal hun gjøre til tross for at hun aldri har vært der. På Grønland har de forsøkt å finne en grønlandsk jente som kan steppe inn, men det har de altså ikke lykkes med.

Ifølge konkurrenten aviisi.gl ble skjønnhetskonkurransen holdt allerede i januar, og da var det ingen "grønlandsk" miss påmeldt.

Det finnes en internettside med navnet "Miss Civilization of the World 2010". Denne nettsiden bekrefter opplysningene fra aviisi.gl; finalen i denne skjønnhetskonkurransen ble holdt i Izmir, Tyrkia, 23. januar 2010.

Det finnes også en amatørvideo på YouTube med navnet "Miss Civilization of the World 2010". Videoen er lagt ut av en bruker som kaller seg for 86milou 27. januar 2010. Her kan man se at det var Egle Skuskauskaite fra Litauen som vant tittelen "Miss Civilization of the World 2010".

Det er den danske skjønnheten Lisa Renee Winther Kristensen som etter KNRs opplysninger skal representere Grønland i skjønnhetskonkurransen, men på Lisas modellprofil nevnes ikke denne konkurransen i det hele tatt. Ifølge denne profilen er hennes neste store mål den nasjonale Miss World-konkurransen, som holdes i oktober.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar