mandag, mai 24, 2010

Beskylder Aserbajdsjan for å kjøpe ESC-seieren

Aserbajdjsan beskyldes for å ha kjøpt seieren i Eurovision Song Contest for nærmere 100 millioner kroner.

Aserbaidsjan er den største forhåndsfavoritten til å vinne Eurovision Song Contest i år. Den danske tabloidavisen Berlingske Tidende bringer i dag den spekulative nyheten om at det angivelig står korrupsjon bak favorittstempelet.

- Aserbaidsjan har allerede sikret seg seieren ved hjelp av oljepenger fra regjeringen og mafiaen, skriver flere østeuropeiske aviser.

Den aserbajdsjanske delegasjonen med artisten Safura i spissen skal ifølge den danske tabloiden angivelig ha brukt nærmere 100 millioner kroner på markedsføring opp mot det store showet i Oslo.

Samtidig har Safura spillt inn konkurransens dyreste musikkvideo. Det har skapt stor oppmerksomhet, og Safuras sang "Drip-Drop" har derfor raskt krøpet opp på toppen av favorittlisten.
Spillselskapet NicerOdds.co.uk bringer sammenlagt oddsene fra seks store spillselskaper. Der er Aserbajdsjan den største favoritten med gjennomsnittsodds på 7/4. 10Bet og Betfred har oddsen 1/1. Det vil si at hvis du satser en krone på Aserbajdsjansk seier, så får de bare en krone tilbake hvis de virkelig vinner.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar