torsdag, mai 13, 2010

Internasjonal kampanje for Adjágas

På Facebook er det startet en internasjonal kampanje for at Adjágas skal vinne a-ha millionen.

Adjágas har en fordel som flere av de konkurrerende gruppene i Nord-Norge muligens ikke har; den samiske gruppa er nemlig allerede et kjent navn langt utenfor norges grenser. Senest i februar hadde gruppa tre konserter i Vancouver i forbindelse med de olympiske vinterlekene der. Under konsertene imponerte Adjágas OL-publikummet til tross for både "Jet lag" og reisetrøtte joikere og musikere.

Da er det vel også på sin plass at noen urfolk fra andre siden av "dammen" har startet en kampanje på Facebook for at folk skal stemme på Adjágas. Dette skriver en av de som står bak kampanjen:

"ADJÁGAS is suggested to get 1 million NOK scholarship from the famous Norwegian band A-HA, Please Vote for THE SAMI BAND in the poll - ADJÁGAS - today on Nordlys newspaper and get everyone to vote too! :-)"
Trolig har den internasjonale kampanjen vært til stor hjelp for Adjágas. De er nemlig på topp akkurat nå med 32,7% av stemmene. Ingenting er imidlertid avgjort på noen som helst måte. Det talentfulle bandet Cyaneed fra Alta ligger nemlig hakk i hæl med 29,7% av stemmene.
De andre gruppene som er foreslått ligger langt bak. I skrivende stund er det kommet inn 4.486 stemmer.

2 kommentarer:

  1. Adjágas kan med DIN HJELP vinne et stipend på 1 million kroner av a-ha. Slik kan du bidra:

    I tillegg til stipendjuryens egen vekting, teller også publikums stemmer. Derfor håper vi at du ønsker å stemme frem Adjagas fordi stipendet kan legge til rette for det kreative og samtidig være med på å gjøre våre drømmer mulig.

    Adjágas er superstolte at juryen har sendt oss til finalen. Om det blir Adjágas, eller vår gode venn Pål Moddi Knutsen som vinner det gjeve stipendet, avgjøres av folket.

    Adjagas trenger din support og vi lager denne eventen for å kunne sende ut nødvendig info til alle dere som ønsker å hjelpe oss når avstemmingen åpner, og samler nå så mange hjelpere som mulig på forhånd slik at vi kan kommunisere effektivt når detaljene rundt avstemmingen er klare. Vi lover og ikke bombe dere med flere meldinger enn nødvendig. Kanskje to meldinger, med info om avstemmingen som skjer på internett og med SMS 5. - 7.JULI. Vi spiller live på VG-lista showet i Trondheim onsdag 7.juli hvor a-ha annonserer vinneren.

    Èn million kroner ville bety enormt mye for Adjágas! Vi skal spille inn ny plate og musikkvideo, og reise på turneer i inn- og utland. Vi er også igang med planleggingen av en lansering i Asia og Nord-Amerika. Stipendet ville gjort alle disse planene mulig, men viktigst av alt vil bedre økonomiske ressurser gjøre den kreative prosessen lettere.

    Så trykk på DELTAR/ATTENDING på denne eventen hvis du vil støtte oss.

    Hjelp oss gjerne å sanke flere stemmer ved å dele denne eventen med dine venner.

    For å gi noe tilbake sammen med vår takknemlighet, deler vi etterhvert ut signerte cder og andre effekter på vår fanside her på Facebook


    Tusen takk for din tid og hjelp! Det betyr mye for oss :-)

    SIGN UP TO VOTE HERE: http://www.facebook.com/event.php?eid=106339402752241&ref=ts#!/event.php?eid=106339402752241&ref=ts

    SvarSlett
  2. Update:

    Adjágas kan med DIN HJELP vinne et stipend på 1 million kroner av a-ha. Slik kan du bidra:

    Du kan stemme på VG Nett:
    http://interaktiv.vg.no/avstemning/konkurranse?id=13609


    eller du kan stemme ved å sende SMS med kodeord A-HA 1 til nummer 2424 så mange ganger du vil :-)
    altså,
    Tast A-HA 1 og send til 2424

    Sms-tjenesten koster 1 kr per.sms

    SvarSlett