torsdag, mai 13, 2010

Hva med en ferie for din kosebamse?

Hvis du har en sliten kosebamse og altfor mye penger, ja da burde du vurdere å sende kosebamsen din på ferie til Finland.

Er din favoritt kosebamse eller et annet kosedyr du liker veldig godt blitt sliten av det daglige maset, og derfor desperat trenger en ferie?

Det finske firmaet Teddy Tours Lapland har faktisk kommet med en løsning: ferie i Nord-Finland for ditt kjære kosedyr for den nette sum av 110 til 170 euro (cirka 860 til 1330 norske kroner).

Standard-turen for kosedyret ditt inkluderer blant annet en rundtur i byen Rovaniemi og toppes av et besøk hos julenissen. Kosedyret vil også få en gave, sende postkort til eieren og bli sendt hjem med feriebilder.

Luksus-turen gir i tillegg en tur til en reinsdyrfarm, hvor kosedyret kan mate julenissens reinsdyr. Dette følges opp av en skutertur med isfiske og varm kakao ved leirbålet. Hele turen vil bli videofilmet, skriver nyhetsbyrået Reuters.

For tiden tilbys bare vinterreiser, men det jobbes også med å lage en sommerpakke. Mennesker og levende kjæledegger kan ikke være med på reisen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar